Treba jesť pravidelne!

Toto je jedno z najdôležitejších pravidiel, ktoré musíte dodržiavať. Hladovka sa naozaj nevypláca. Áno, síce rýchlo schudnete, no zaručene sa dostaví aj „jojo“ efekt. Čiže koľko schudnete, toľko neskôr aj priberiete. Zo zdravotného hľadiska je dlhodobá hladovka to najhoršie, čo môžete spraviť pre svoj organizmus. Budete nie len vyčerpaní a podráždení na svoje okolie, no môžete si privodiť vážne zdravotné ochorenia. Preto sa vyhnite hladovke a zvoľte si radšej pravidelnú a vyváženú stravu.

 

Nezabudnite na raňajky!

Veľa ľudí vôbec neraňajkuje. Ak medzi nich patríte aj vy, snažte sa tento stereotyp zmeniť. Raňajky tvoria základ dňa. Výborne vám naštartujú celý metabolizmus. Skvelými raňajkami môže byť napríklad ovsená kaša s príchuťou jablka a škorice, alebo ovocné raňajkové müesli. V priebehu pár minút si viete pripraviť chutné a výživné raňajky, ktoré vás „nakopnú“ na celý deň.

 

Desiatujte!

Medzi raňajkami a obedom je skvelé spraviť si chvíľu pauzu, nadesiatovať sa. Desiata nemusí byť náročná na prípravu, no je tiež dôležitá. Nakrájajte si jabĺčko a banán, alebo si dajte proteínovú Superslim tyčinku, či proteínovú vaflu s vanilkovou príchuťou. Desiata vám dodá silu, ktorú budete do obeda ešte potrebovať.

 

Dbajte na kvalitný obed!

Ak sa vám dá, vždy si spravte prestávku na obed. V pokoji, bez naháňania sa najedzte. Vaše telo to potrebuje. Ochutnajte krémovú brokolicovú polievku a Superslim spaghetti s bazalkovo-paradajkovou omáčkou.

 

Olovrant je tiež dôležitý!

Po skvelom obede, okolo 15:00 hod. je dobré si dať tiež niečo pod zub. Či to bude proteínový koktejl alebo čokoládové brownies je len na vás.

 

Dobrá večera je príjemným zakončením dňa! 

Ísť spať s prázdnym žalúdkom je veľmi zlý nápad. Vôbec sa nevyspíte, pretože vám bude „škvŕkať“ v bruchu. Chutná večera môže byť napríklad hubová Superslim omeleta, alebo rizoto z našej proteínovej ryže.

Popri celodennej strave nezabúdajte ani na pitný režim, ktorý je naozaj veľmi dôležitý. Vyhnite sa sladkým vodám. Čistá voda, voda s citrónom, či mätový čaj bez cukru sú tou správnou voľbou.

Ak sa chcete dozvedieť o našich produktoch viac, o balíčkoch super maxi, či proteínovej keto diéte, kľudne nám napíšte. Radi vám pomôžeme. Vaše zdravie a spokojné bruško sú pre nás na prvom mieste. 

Tým Super Slim.