Vďaka nášmu affiliate programu zarábate bez námahy. Staňte sa aj vy našim affiliate partnerom a využívajte výhody, ktoré vám tento skvelý program ponúka.

Čo je to affiliate marketing?

Popularita affiliate marketingu stále rastie. Jeho základ tvorí zásada, že niekto (nazývame to partner) poskytne vašu službu alebo produkt tretej strane (hovorme mu zákazník) prostredníctvom svojich predajných alebo reklamných kanálov (web, blog, sociálne siete). Po dokončení transakcie (predaj služieb alebo tovaru) partner dostane dohodnutú odmenu. 

Ako to funguje a aká bude tvoja odmena?

Vďaka nášmu affiliate programu zarábate bez námahy! Ponúkame Vám až 15% z každej objednávky uskutočnenej prostredníctvom Vás. Okrem toho získate zaujímavú zľavu na prvý nákup na vyskúšanie našich produktov!

  1. Registrácia do affiliate programu Super Slim. Radi spolupracujeme s nováčikmi aj profesionálmi v online svete. Stačí ak sa zaregistrujte, vytvoríte si zákaznícky účet a vplníte všetky potrebné údaje.

  2. Naviazanie partnerstva. Vo vašom zákazníckom účte zadajte požiadavku zaregistrovať sa do partnerského programu. Počkajte na schválenie žiadosti a zaslanie affiliate odkazu.

  3. Získanie affiliate odkazu. Po schválení vašej registrácie získate affiliate odkaz so svojím identifikačným číslom, vďaka ktorému rozpoznáme zákazníka, ktorý prišiel od vás. Pokiaľ si u nás z vášho odkazu zákazník niečo kúpi, započítame vám províziu z jeho nákupu.

  4. Umiestnenie odkazu. Vygenerovaný affiliate odkaz alebo iný formát(napr. banner) umiestnite na svojom webe, blogu, pintereste alebo facebooku, instagrame, tik-toku,...

Tipy na umiestnenie Vášho jedinečného odkazu:

  • cez svoju webovú stránku – článkom na blogu, recenziou, videom, bannerom

  • cez e-mail marketing – newsletterom

  • cez sociálne siete – statusom na Facebooku, Instagrame, Twitteri, Tik-Toku. Prípadne recenziou na týchto soc. sietiach alebo odporúčaním, opisom proudktov a prípadným zdielaním v skupinách alebo medzi známimi. 

  • YouTube videom, porovnávaním, popisom...

  1. Propagácia. Teraz už len čakáte až niekto urobí objednávku, alebo môžete svoj odkaz aktívne podporovať na sociálnych sieťach, e-mailom, PPC reklamou a inými kanálmi. To už je úplne na vás.

  2. Výška provízie. Svojím partenerom ponúkame províziu 15% z každého nákupu, ktorý je zrealizovaný cez affiliete odkaz. Ako bonus od nás každý partner získa jedninečný kupón na prvý nákup na vyskúšanie našich produktov. Pre veľkých partnerov podmienky na mieru.

  3. Pripísanie provízie. Po zrealizovanom nákupe cez váš link. My nákup schválime a pripíšeme províziu na váš účet. Vaše provízie si viete sledovať po prihlásení vo vašom účte. 

  4. Výplata. Jeden krát za mesiac si môžete nazbierané provízie vybrať, výber je od 50eur.

Pokiaľ si neviete s niečím poradiť, alebo vás zaujíma niečo viac, napíšte nám na info@superslim.sk.