Články

2 8632
Keto dieta. ,,Keto Diéta stravovanie, ktoré pobláznilo svet.'' Tento článok Vám pomôže pochopiť, čo je keto diéta, ktorú môžete nájsť aj pod názvami ako proteínová, bielkovinová, či ketogénna diéta. Na akom princípe funguje? Aké sú jej benefity a n..
admin 0 2253
Taniere prelamujúce sa pod ťarchou majonézového šalátu, vysmážaným a zákuskami už prirodzene patria k sviatkom. Dopriali sme si dni zaslúženého odpočinku, času s rodinou a kopu dobrého jedla. Teraz sa však mnohí z nás necítia práve najlepšie a hľadaj..
0 1462
Astaxantín poskytuje širokospektrálnu ochranu Za posledné desaťročie vedci zistili, že jedinečná molekulárna štruktúra astaxantínu zachytáva viac voľných radikálov v porovnaní s väčšinou ostatných živín. Jeho plné výhody však boli obmedzené kvôli je..
0 3058
Vyvážená strava dokáže pacientom s cukrovkou výrazne ovplyvniť život. K lepšiemu. Poďme sa teda pozrieť na to, ako sa správne stravovať pri tejto diagnóze. Viete ako sa stravovať s cukrovkou? Cukrovka alebo diabetes mellitus je závažné ochorenie, k..
Zobrazenie 1 až 4 z 31 (8 stránok)