Cukor sa nachádza vo väčšine potravín, ktoré kúpime, v tichosti nás prenasleduje na každom kroku... 

 

Zbaviť sa závislosti na sladkom, teda na cukre, je veľmi ťažké. Tento proces je zdĺhavý a náročný. Ak chcete vylúčiť zo svojej stravy škodlivý cukor, ale zachovať si sladkosť potravín a potrebnú energiu, sladidlá sú to správne riešenie. V nasledujúcich riadkoch by sme vám chceli predstaviť naše produkty. Tieto sladidlá sme samozrejme dlhodobo skúšali aj vo vlastných domácnostiach, tak ako každý SuperSlim produkt. S našou dobrou skúsenosťou sa preto chceme podeliť aj s vami. 

1. STÉVIA

Rastlinu Stévia cukrová určite všetci poznáte. Práve z nej je vyrobené Stéviové ochucovadlo. Je výbornou náhradou cukru pre ľudí trpiacich cukrovkou (diabetikov). Taktiež, je vhodné pre tých, ktorí majú problémy so srdcom, obéznych ľudí a ľudí trpiacich vysokou kazivosťou zubov. Ak držíte diétu, Stéviové ochucovadlo je pre vás ako stvorené. Má nulovú kalorickú hodnotu. Môžete ho nájsť na našom SuperSlim e-shope za skvelú cenu.

 

2. MONK FRUIT - mníchovo ovocie

Monk fruit sladidlo je vyrobené z rastliny Luo Chan Kuo, alebo inak nazývanej Monk fruit. Túto rastlinu môžete nájsť jedine v Číne, alebo severnom Thajsku. Ako sladidlo sa používa výťažok z plodov, ktoré sa rozdrvia a následne prejdú extrakciou pomocou horúcej vody. To čo vznikne, je svetlo hnedý prášok, ktorý je 200 až 300 krát sladší ako cukor. Neobsahuje však žiadne kalórie! Je skvelým sladidlom pre tých, ktorým vadí horká dochuť stévie, pretože je prirodzene sladký. 
Sme veľmi radi, že vám ho konečne môžeme predstaviť aj u nás, na Slovensku. Objednáte ho priamo tu na našej stránke.

 

3. ERYTHRITOL

Posledným úžasným sladidlom, ktoré vám dnes predstavíme je Erythritol. Patrí do skupiny alkoholických cukrov a má veľmi nízku kalorickú hodnotu. Získava sa fermentáciou z glukózy. Prirodzene ho nájdete v ovocí a vo fermentovaných potravinách. Nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Je skvelý pre diabetikov. Môžete ho používať pri varení a pečení, rovnako ako klasický cukor. Nájdete ho tiež na SuperSlim e-shope , alebo v našej kamennej predajni v Nitre.

Dúfame, že sme Vám pomohli aspoň trochu sa zorientovať v problematike a i vy si nájdete pre vás tú najlepšiu alternatívu.

Super Slim

Zdroje: www.freepik.com, https://choosegreen.cz/prirodni-sladidla-ktera-mozna-neznate/